Ponudba nepremičnin

obnovljeno stanovanje dnevna soba dnevna soba dnevna soba dnevna soba dnevna soba kuhinja kuhinja pomivalni stroj indukcijska plošča kuhinjska posoda hladinik spalnica garderobne omare v spalnici garderobne omare v spalnici kopalnica s kadjo kopalnica s kadjo pralno sušilni stroj

LJ. ŠIŠKA, GOTSKA ULICA

Oddaja:
Stanovanje - 2-sobno
Regija:
LJ-mesto
Upravna enota:
Lj. Šiška
Občina:
Ljubljana
Opis:
50 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1972, oddamo.
Šifra:
Marko
Cena:
600,00 EUR/mesec
Energ. razred:
 EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

Oddamo komfortno prenovljeno dvosobno stanovanje v urejenem bloku na Gotski. Stanovanje je v celoti opremljeno, primerno za par ali posameznika. Brezplačno parkiranje v neposredni bližini pred objektom, vsa infrastruktura v neposredni bližini. Stanovanjski prostori: predsoba, spalnica za par, dnevna soba z velikim LED TV sprejemnikom, kuhinja z vsemi gospodinjskimi aparati (pomivalnim strojem, steklokeramično indukcijsko ploščo, pečico, velikim hladilnikom z zmrzovalnikom,... kopalnica s kadjo. V kopalnici se nahaja tudi pralno sušilni stroj. Stanovanje je v celoti prenovljeno v modernem stilu. Vredno ogleda. Mesečna najemnina znaša 600 EUR + stroški. 

Najemodajalčevi pogoji : ob podpisu pogodbe najemnik plača enomesečno najemnino kot varščino, najemnina se plačuje mesečno do zadnjega v mesecu za mesec v naprej, ter plačilo posredniške provizije v znesku mesečne najmnine + 22% DDV Stanovanje je VSELJIVO TAKOJ !

Za dodatne informacije pokličite na 040 425 902 - Marko      

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Property d.o.o., PE Ljubljana
Naslov:
PE Dunajska 116, sedež Beljaška 26, 1000 Ljubljana
Telefon:
040/425-902
E-pošta:
Vaše povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo.*Prepišite varnostno kodo